Behandling

Test og behandling af Epstein-Barr virus

Jeg er healer og arbejder med både mennesker og dyr. Det er glædesfyldt , og det bedste arbejde jeg kan tænke mig. Alligevel havde jeg gennem nogle år oplevet forskellige symptomer i min krop. Som om jeg blev gammel før tiden –var kørt over af en damptromle- og intet, jeg gjorde, virkede. Jeg kender til udmattelsen og frygten for alvorlig sygdom.

Så stiftede jeg bekendtskab med Epstein-Barr virus. Det passede præcist med mine symptomer. Derfra læste og erfarede jeg meget mere og fandt ud af, at der var en vej tilbage til mit gode helbred.

EBV handler ikke kun om den fysiske føde, vi spiser! Det er vigtigt at undersøge “har jeg fordøjet livets oplevelser og hændelser eller ligger de i kroppen som stress”?

Efter jeg holdt op med at fodre Epstein-Barr virus, har jeg fået min handlekraft tilbage. Jeg kan kende mig selv igen med min glade natur, i modsætning til, da virus var årsag til en enorm tyngde og nedtrykthed.

Det giver glæde, selvtillid og livslyst.

For mig står det klart, at Epstein-Barr virus er årsag til utallige symptomer hos en stor del af befolkningen. Det kan være træthed, tankemylder, hovedpine, koncentrationsbesvær, søvnmangel, pletter for øjnene, hårtab, halsbrand, ondt i halsen, pludselige hosteanfald, uro i ben, smerter i muskler og led, cøliaki, vægtproblemer, hjertebanken, angst, stress, depression, diabetes 2, knogleskørhed, cancer, sclerose og andre autoimmune sygdomme m.m.

Jeg vil anbefale dig at blive testet for Epstein-Barr virus, hvis du mærker lignende symptomer, har oplevet noget fysisk eller følelsesmæssigt belastende, eller har været udsat for et chok og har svært ved at komme over det igen. Udbrud kan også ske i forbindelse med en fødsel.

 

  • Jeg tester for Epstein-Barr virus
  • Du får kriftlig vejledning, der er testet til dig personligt
  • Du modtager hjerterumshealing, der styrker dig i at genindtage din krop

En behandling koster 900,- kr

 

Få mere viden med mit online foredrag

På Zevio.com kan du finde mit oplæg “Lider du af Epstein-Barr virussen uden at vide det?”

Klik her og se online foredrag

I mit webinar lærer du:

  • Hvad Epstein-Barr virus er
  • Hvordan Epstein-Barr virussen angriber kroppen
  • Hvordan du genindtage din krop med bl.a. healing

 

Foredrag om Epstein-Barr virus

Er I en gruppe, forening eller virksomhed, der ønsker en dybere forståelse af og viden om EBV, kommer jeg gerne og fortæller om mine oplevelser og videregiver mine erfaringer omkring Epstein-Barr virus. Prisen taler vi om.

Kontakt

Åse Presna Slot Thing
Ny Himmelbjergvej 1, 8680 Ry
Tlf. 8626 2539 / Mobil 2252 5356
E-mail kan sendes her fra hjemmesiden

Klik her og læs mere på min Facebook profil.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os