Behandling

Epstein-Barr virus

Jeg er healer og arbejder med både mennesker og dyr. Det er glædesfyldt , og det bedste arbejde jeg kan tænke mig. Alligevel har jeg gennem nogle år oplevet forskellige symptomer i min krop. Som om jeg blev gammel før tiden –var kørt over af en damptromle- og intet, jeg gjorde, virkede. Jeg kender til udmattelsen og frygten for alvorlig sygdom.

Så stiftede jeg bekendtskab med Epstein-Barr virus. Det passede præcist med mine symptomer, derfra har jeg læst og erfaret meget mere og fundet ud af, at der er en vej tilbage til mit gode helbred.

For mig står det klart, at Epstein-Barr virus er årsag til utallige symptomer hos en stor del af befolkningen. Det kan være træthed, stress, vægtproblemer, angst, hårtab, hovedpine, koncentrationsbesvær, pletter for øjnene, smerter i muskler og led, depression, cancer, hjertebanken, sklerose og andre autoimmune sygdomme, diabetes 2, halsbrand, cøliaki, ondt i halsen, pludselige hosteanfald, uro i ben, søvnmangel, knogleskørhed, tankemylder mm.

Efter jeg holdt op med at fodre Epstein-Barr virus, har jeg fået min handlekraft tilbage. Jeg kan kende mig selv igen med min glade natur i modsætning til, da virus var årsag til en enorm tyngde og nedtrykthed.

Det giver glæde, selvtillid og livslyst.

Mærker du lignende symptomer, eller har du oplevet noget fysisk eller følelsesmæssigt belastende/chok og har svært ved at komme over det igen, vil jeg anbefale dig at blive testet for Epstein-Barr virus. Udbrud kan også ske i forbindelse med en barnefødsel.

Jeg tester for Epstein-Barr virus. Du får skriftlig vejledning som er testet til dig personligt. Hjerterumshealing styrker dig i at genindtage din krop.

Prisen er 800 kr, og jeg anbefaler 3 behandlinger indenfor 6 måneder.

Åse Slot Thing, Ny Himmelbjergvej 1, 8680 Ry,

tlf. 8626 2539 / 2252 5356

www.ametysthuset.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os