EBV og Sclerose

Multipel Sclerose og Epstein-Barr virus

Er det muligt at tage din krop og din førlighed tilbage efter diagnosen Multipel Sclerose? Kan MS være en fejldiagnose?

D. 20.1.2022 skrev Scleroseforeningen til sine medlemmer om et fantastisk gennembrud i Scleroseforskningen. Et stort studie fra USA har vist en sammenhæng mellem Epstein-Barr virus og Multipel Sclerose. Forskningen viser, at det er umuligt at udvikle sclerose uden først at være smittet med Epstein-Barr virus. Denne viden giver et helt nyt udgangspunkt for vejen tilbage til et godt helbred.

Du kan læse artiklen på Scleroseforeningens hjemmeside

Og hvordan kan Epstein-Baar virus udvikle sig til så alvorlig en diagnose?
Du har muligvis prioriteret andre mennesker og forpligtelser højest i dit liv. Presset dig selv for meget, oplevet udmattelse og bekymring.
Så kom symptomerne med svimmelhed, synsforstyrrelser, rysteture, smerter, følelsesløshed og måske koncentrationsbesvær og diagnosen MS.

Diagnosen forklares med at kroppen angriber sig selv, at immunforsvaret svigter.

Det vil aldrig ske. Der er ingen angreb, der er ingen svigt. Kroppen er ALTID på din side og arbejder utrætteligt på at genoprette sundhed, når der er ubalance til stede. I denne sammenhæng drejer ubalancen sig om, at en virus, Epstein-Barr virus, er på vej til at overtage nervesystemet. Den kan imidlertid standses, og din krop få det bedre igen.

Epstein-Barr virus angriber kroppen i fire stadier. Det er vigtigt at pointere, at du ikke kunne have gjort noget for at undgå at få virus i kroppen.

Første stadie, her lever EBV i blodbanerne og symptomerne er en følelse af ugidelighed, let træthed, øget tendens til influenza, ørepine, ondt i halsen.

Andet stadie, ses ofte hos studerende der er presset af studiet, går sent i seng, drikker meget alkohol og sodavand, dårlig kost. Virus trækker ud af blodbanerne og ind i en eller flere organer. Den ender i leveren, kroppens filter der indeholder toksiner som kviksølv, dioxiner, usunde fedtstoffer, medicinrester, gifte mm, som alle fodrer virus. Det kan give langsomt fungerende lever, vægtøgning, føle sig træt og apatisk, mental uklarhed. Hvis virus går videre til forplantningsorganerne, kan det give graviditetskomplikationer/prostatakræft.
Efter måneder eller år sker der måske noget i personens liv, der udløser chok, dyb sorg, stress eller lignende. Virus får igen næring af stresshormonerne, medicin m.m. og går videre til skjoldbruskkirtlen.

Tredje stadie med højt/lavt stofskifte, træthed, hjertebanken, oppustethed, konfusion, hedeture, nervøsitet, søvnproblemer, smerter, ondt i halsen, prikken og følelsesløshed i arme og ben, cyster og knuder. Det er stadig muligt at standse og modvirke processen.

Fjerde stadie. Mens EBV stadig volder problemer fra tidligere stadier, begynder den nu også at beskadige nervesystemet.
Neurotoksiner fra EBV kortslutter den neurologiske kommunikation og forstyrrer hjernen med ardannelser på myelinskederne. Der opstår inflammation af nerverne i hele kroppen. Forværring af den mentale uklarhed, hukommelsestab, depression, nervøsitet, migræne, ledsmerter, nervesmerter, hjertebanken, pletter i synsfeltet mm, uro og lammelser i arme og ben, ringen for ørerne, søvnløshed og bl.a. diagnosen MS.
Man kan føle sig eller blive stemplet som skør, doven eller fuld af vrangforestillinger. Blodprøver, røntgen, MRI- og CT-scanninger kan ikke stille diagnosen. Både læger, venner og familie kan have svært ved at støtte en person, som ikke kan få en forklaring på, hvorfor vedkommende ikke kan fungere normalt.

Genkender du symptomerne, kan du vælge at blive testet for Epstein-Barr virus.
Jeg ved af personlig erfaring, at det er muligt at udsulte virus og tage kontrollen tilbage. Det har givet mig stor glæde, selvtillid og livslyst. Jeg genkender mig selv fra mit liv inden Epstein-Barr virus prøvede at overtage styringen af min krop.

Jeg er healer, og jeg tester for Epstein-Barr virus. Du får skriftlig vejledning som er testet til dig personligt. Hjerterumshealing styrker dig i at genindtage din krop.

 

Kontakt

Åse Presna Slot Thing
Ny Himmelbjergvej 1, 8680 Ry
Tlf. 8626 2539 / Mobil 2252 5356
E-mail kan sendes her fra hjemmesiden

Test og behandling af Epstein-Barr virus

  • Jeg tester for Epstein-Barr virus
  • Du får skriftlig vejledning, der er testet til dig personligt
  • Du modtager hjerterumshealing, der styrker dig i at genindtage din krop
  • En behandling koster 900,- kr

 

Foredrag om Epstein-Barr virus

Er I en gruppe, forening eller virksomhed, der ønsker en dybere forståelse af og viden om EBV, kommer jeg gerne og fortæller om mine oplevelser og videregiver mine erfaringer omkring Epstein-Barr virus. Prisen taler vi om.

 

Online foredrag

På Zevio.com kan du finde mit oplæg “Lider du af Epstein-Barr virussen uden at vide det?”

Klik her og se online foredrag

I mit webinar lærer du:

  • Hvad Epstein-Barr virus er
  • Hvordan Epstein-Barr virussen angriber kroppen
  • Hvordan du genindtage din krop med bl.a. healing

 

Kontakt

Åse Presna Slot Thing
Ny Himmelbjergvej 1, 8680 Ry
Tlf. 8626 2539 / Mobil 2252 5356
E-mail kan sendes fra “Kontakt” siden

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os