Gavekort

Giv en gave der healer

Med et gavekort til Ametysthuset giver du en gave fra hjerte til hjerte.

Du kan forkæle din veninde, din mor, dit barnebarn eller din kollega med healende velvære. Overraske med en personlig gave i anledning af fødselsdagen, eksamen, højtiden eller jubilæet. Eller lade det være et tilskud til et menneske, som står et sted i livet, hvor vejledning og behandling vil guide dem videre.

Om beløbet er stort eller lille, så vil det løfte og glæde!

Gavekortet kan benyttes til test for Epstein-Barr virus, hjerterumshealing, samtale og vejledning og det er gældende i 2 år fra udstedelsesdato.

Kontakt

Åse Presna Slot Thing
Ny Himmelbjergvej 1, 8680 Ry
Tlf. 8626 2539 / Mobil 2252 5356
E-mail kan sendes her fra hjemmesiden

“Jeg har oplevet noget helt fantastisk i dag… Noget der var rigtig godt for mig. Noget jeg aldrig har prøvet før. Det var meget spændende, intenst og tankevækkende. Jeg har fået healing af Åse. Det var en helt fantastisk oplevelse, og jeg kan bestemt anbefale det til alle, der vil gøre noget godt for sig selv. Ud over healingen har jeg fået nogle ting jeg skal arbejde med, og jeg kan næsten ikke vente, til jeg når i mål. Jeg føler mig glad, opløftet og taknemmelig. Tusind tak Åse. Du er et helt fantastisk menneske med nogle helt specielle og vidunderlige evner.”

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os