Dyrehealing cases

Eksempel på fjernhealingsmøder med hest på 10 år

Kære Ejer.
Jeg oplever din hest som et kærligt og viist væsen med meget healing til dem, han kommer i kontakt med. Han viser, at han er vant til kærlig og nær omgang med mennesker.
Han formidler, at han har brug for hjælp til en skade, han har pådraget sig i en trailer. Jeg oplever det ikke som noget, du kunne have gjort noget ved. Det er små justeringer, men jeg tror, du vil mærke det på ham.
Senere formidler han om en blokering, jeg vil skrive i lænden, da jeg oplever, at han her viser omsorg for dig. Han viser et energetisk billede af dig, hvor der er meget lys i dine øvre chakra, men ikke så meget i de nedre. Jeg fornemmer, at du har en masse at give af, men måske har svært ved at få det handlet ud. –at dine ideer skal handles ud, ikke bare tanker, men tanke-gang, hvor benene skal være med for at bære ideerne ud i livet. Jeg håber, det er i orden, at jeg skriver dette til dig.
Dine spørgsmål til ham går meget på spiritualitet. Da jeg laver lydhealing til ham, står et lysvæsen og healer hans ansigtsknogler. Det er helt naturligt for ham at få hjælp fra den side. Jeg er taknemmelig for møderne med ham.

Følgende er udskrift af møderne med din hest:

Første møde med hesten
Mit indre behandlerrum er i dag en stald. Hesten kommer ind, snuser til gulvet og kigger rundt. Så stiller han sig foran mig med højre side mod mig og drejer hovedet om, så han kigger på mig.
Å: Velkommen, du kan frit formidle til mig, hvad du har lyst til.
Han beder mig heale sin h.side ved ribbenene. Det er som om hele ribbenstykket er trykket, presset ind. Da jeg healer det på plads, fylder han lungerne helt ud og siger: også v. side.
V. side er lidt flad energimæssigt og får et løft, så den passer med den nye energi i ryggen og h. side.
Jeg er nu inde i hans krop. Der laves plads helt hen i forkroppen. Han skifter lidt fra forben til forben og trækker igen vejret dybt. Så heales overgangen fra ryg- til nakkehvirvler, så han kan føre hals og hoved op og ned uden problemer. Nakkehvirvlerne justeres, og han fører hovedet fra side til side.
Underkæben er rykket lidt tilbage i kæbeleddet og masseres på plads. Han ryster hoved og hals og trækker igen vejret dybt.
Hvor ryggen går over i krydset, er der et stop i energien. Jeg beder om det bedste for ham, og det hak, der var, rettes, så der igen bliver flow.
Lige over haleroden får han igen healing, og så strømmer energien i hele ryggen og nakken fra ”hoved til hale”.
Jeg står ved siden af ham igen, og hvor der før var mørkt på hans h. side, er der nu lys og harmoni. Han vender sig, så jeg kan se, at han skal stryges fra ørerne ned over hals, skulder, ryg, kryds og bagben nogle gange. Derefter skal højre og venstre side forbindes energetisk.
Så stejler han og vrinsker glad som for at mærke sin nye krop. Han inviterer mig op på sin ryg, og vi galopperer ned over en fold med skov i det fjerne. Jeg sidder på hans bare ryg, men han passer på mig, og det er skønt.
I skoven går han ud og ind mellem træerne, nogle rådyr løfter hovederne og kigger, men bliver roligt stående. Han drikker af en sø, -lidt svært for mig at sidde imens. Så traver han hjem over marken mod en gård med blankt tag på en lade/ridehal.
Tilbage i mit rum bukker han humørfyldt til afsked og traver ud med et højt vrinsk.
Å: Tak for idag. Vi ses senest d.20.2.

Andet møde med hesten
Min dør er en stalddør, hesten venter på mig med hovedet ud af den øverste del. Jeg vil gå ind til ham, men han vil være ude. Han tager mig med udenom en staldbygning?, vi går på jord/græsvej hen til en hestetrailer.
Hesten: Det skete i den. – Jeg fornemmer, at han mister balancen, vælter fra side til side, fordi traileren slingrer/bremser hårdt op.
Der er ”rød energi” omkring hans h. side, måske inflammation, måske stress.
Så er vi tilbage i mit rum igen, og han får healing. ”Der skal lyd på”, kommer det fra ham. Han stiller sig med h. side mod mig, så jeg ser ind mod skulder og ribben skråt forfra.
Mens jeg laver lydhealing til hans h. side, står der en skikkelse og arbejder med hestens hoved, næseryg og knoglerne under hans v. øje.
Mange heste vender sig rundt, så de får (lyd)healing til hele kroppen. Han står bomstille med lukkede øjne og tager imod. Han viser hermed, at det sidder i handlesiden.
Efter healingen er der ikke mere rødt i energifeltet omkring ham. Han ryster sig og kommer hen og lægger mulen ind mod siden af min hals, hvor han pruster hyggeligt.
Å: Tak for i dag, smukke ven. Du er et smukt væsen både indeni og udenpå. Vi ses igen inden d. 20.2.

Tredje møde med hesten
Mit rum ligger i dag i nyudsprungen bøgeskov. Hesten står igen med hovedet ud af halvdøren.
Å: Hej ven. Han går lidt tilbage, så jeg kan komme ind.
I dag er der fokus på hestens bagkrop. Jeg ser bagkroppen, fra hvor jeg står ved hans v. side, og mine ben bliver kolde. Han får igen healing til punktet på ryggen, hvor den går over i krydset. Derefter til hele rygraden og hele kroppen. Han vifter med halen nogle gange, da der kommer flow i energien og varme i bagkroppen. Jeg fornemmer, at dette også handler om ejers energi, en følelsesmæssig blokering.
Å: Skal vi tage spørgsmål fra din ejer?
Han nikker og træder et skridt frem mod mig.
Å: Hvad er spiritualitet for dig?
Hesten viser mig vores tur over marken og ind i skoven med fokus på sine hove, der virkelig har kontakt med jorden. Jeg oplever gennem ham græsstråene, træerne, hele naturen lyse og vibrere sammen. Hvordan vandet han drikker ikke bare slukker tørst, men sender vibrationer ud i hele hans krop. At vildtet ikke flygter, fordi de er forbundne i naturens hjerteslag.
Å: Hvordan ser du på livet efter døden?
Hesten: Flow, det er lige meget, hvor vi er, alt er energi.
Å: Tak for hjælpen, vise ven. Er der mere, du ønsker at formidle?
Nej, han lægger hovedet over min skulder og jeg armene om hans hals. Jeg bliver rørt over den store kærlighed, han udstråler.
Så går han ud, mens han vifter lidt med halen.

Respons fra hestens ejer:

Hej Åse
Tak igen til dig. Du rammer meget rigtig med alt hvad du skriver.
Jeg vil lige starte med at sige, at det med traileren ved jeg ikke noget om, ikke fordi at jeg føler, at du beskylder mig for noget, men bare en konstatering af at det er før min tid med hesten.
I forhold til din healing på hesten, så rammer du fuldstændig plet. Han har været meget øm hen over lænden, denne ømhed smerte er væk. (jeg har også haft meget ondt over lænden slidgigt, den er også blevet meget bedre, du beskriver nemlig at hesten har været bekymret for mig.) Du beskriver også, at du har healet hesten over hele kroppen, det har jeg tydeligt bemærket i hverdagen, han er blevet synligt mere smidig, det giver sig udtryk at han kan dreje sit hoved meget længere tilbage langs begge sider. Hans balance er også blevet bedre, det mærker jeg tydeligt, når jeg er ude at ride. Han virker meget fri i bevægelserne.
Han har inden du begyndte at heale ham, fået lavet tænder, filet dem. Der havde han en kæbeåbner på, en anordning der gør at han ikke bider tænderne sammen, så derfor kan jeg godt forstå hvorfor han havde ømme muskler i hoved og nakke. Han virker i det hele taget meget fri, er blevet mere fræk på den fede måde.
Jeg er meget glad for at du skriver at han er en meget speciel hest og væsen, da jeg allerede mærkede ham, to år før jeg var så heldig at møde ham på min vej. Han har nemlig et meget stort hjerte og derfor føler jeg at han er min vigtigste samarbejdspartner i min lille virksomhed.
Det er også ramt spot on med det du siger i forhold til spørgsmålene.
Jeg har været mest oppe i mit hoved i en periode, det er dejligt at få at vide fra hesten, at jeg skal være opmærksom på min jordforbindelse, det er i naturen sammen med naturen vi som mennesker, finder vores jordforbindelse.
Det kræver arbejde at nå sine mål, i forhold til det hesten siger, der skal arbejdes.
Fedt at høre fra hesten at kærligheden er den største kraft, den bærende kraft, den healende kraft, det går ind og rammer meget dybt, da jeg selv arbejder meget med det.
En ting er helt sikkert, hesten er en af mine bedste venner, har også en hund. Hesten vil jeg gerne være sammen med resten af mit liv, de møder du har haft med ham og formidlet videre til mig, har gjort mig mere bevidst om, at det jeg selv føler er rigtigt og samtidig meget taknemlig og ydmyg omkring samværet med andre væsner, ikke fordi jeg ikke har været det før, det har bare givet en dybere forståelse, svært helt at forklare med ord.
Tak er slet ikke beskrivende for hvad det har givet og sat i gang i forbindelse med din behandling, jeg er kommet tættere på ham, og det er ikke sidste gang vi prøver dette.

……….

Eksempel på besked fra kat

Under en healing af en kat, anbefalede den sin ejer at gå til samtaleterapi som hjælp til en depression. Ejeren skrev, at det var det kærlige spark, hun havde brug for, da hun var kørt fast i sit liv.

 

Vil du vide mere om dyrehealing

Åse Presna Slot Thing
Ny Himmelbjergvej 1, 8680 Ry
Tlf. 8626 2539 / Mobil 2252 5356
E-mail kan sendes her fra hjemmesiden

Klik her og læs mere på min Facebook profil.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os