Udtalelser

Stilheden er ikke tom – den er fyldt med svar

“Jeg har ved flere lejligheder brugt Åse som coach – eller jeg vil hellere kalde det Livsvejleder. For det er det Åse kan – at holde energien, lytte og mærke ind i hvad der er brug for. Hun skaber et trygt rum, hvor jeg tør mærke ind i mig selv, være til stede, også med det der er svært eller finde de svar jeg mangler til de udfordringer jeg står overfor.
Åse har med sin store erfaring, viden og indsigt, hjulpet mig med at finde fodfæste og mod til at stå ved mig selv og træffe de beslutninger der er nødvendige for at gå den vej der er god og rigtig for mig.
I dag havde jeg fornøjelsen af en skøn ”walk and talk” med Åse i Himmelbjergeskovenes kraftfulde energi. Vi nød de smukke regnvåde kulisser sammen, mens vi snakkede om det der fylder lige nu. Åse besvarede mine spørgsmål og guidede mig i konkrete øvelser, så jeg selv kan finde svar. Vi gik også sammen i stilheden og jeg oplevede ro, afklaring, jordforbindelse og en helt fantastisk fred, som jeg vil have mere af i mit liv. TAK Åse. Mine batterier er nu fuldt opladet, jeg er afklaret, fredfyldt og meget lettere i hele min krop.
– Verden har brug for mere stilhed og flere som Åse”

Ulla

……….

Åse taler “kropsk”

“Det er sjældent jeg støder på mennesker, der som Åse taler “kropsk” – en slags kropslig forståelse som rammer alle lag i os. Overlap mellem det fysiske, det esoteriske og energetiske lag, og hvordan de alle påvirkes med Epstein-Barr virussens hærgen i kroppen.
Jeg har følt mig mødt og forstået siden vores første møde, og jeg har fået fantastisk opbakning til at navigere min vej ud af virusinfektionen.
Åse har mine varmeste anbefalinger!”

……….

Jeg kan på det kraftigste anbefale behandlinger hos Åse – de healer min sjæl!

“Åse, hun har været en del af min spirituelle rejse siden dens begyndelse, og det har været til stor opbakning at have en sparringspartner, som har rummet mig og givet mig plads til at udvikle mig. I vores samtaler, som har været lige så vigtige som selve healingsseancerne, har Åse aldrig givet mig flere af hendes intuitive hints og indsigter, end det er meningen jeg må få. Og jeg beundrer Åse meget, for at lade mig gå min vej igennem min spirituelle rejse selv. I starten af mit nu 1 år lange forløb hos Åse, har hun udfordret mig flere gange, hvilket har været medvirkende til, at jeg har taget kvantespring i min personlige udvikling. Jeg er blevet langt bedre til virkelig at mærke efter, hvad der føles rigtigt i min krop. Jeg har oplevet mange gode healingsseancer med Åse. De er alle forskellige og taler ind i de udfordringer, jeg har står med på det specifikke tidspunkt. Åses lyd- og hjerterums-healinger er kraftfulde, rolige og behagelige, og sætter gang i energierne i kroppen.
Jeg er ikke færdig hos Åse endnu, og mit samarbejde med Åse omkring mit helbred og nu især min spirituelle udvikling er stadig af stor betydning for mig. Jeg kan på det kraftigste anbefale behandlinger hos Åse – de healer min sjæl.”

De bedste hilsner, Lisbeth

……….

Du er et fantastisk menneske med nogle helt specielle og vidunderlige evner

“Jeg har oplevet noget helt fantastisk i dag… Noget der var rigtig godt for mig. Noget jeg aldrig har prøvet før. Det var meget spændende, intenst og tankevækkende. Jeg har fået healing af Åse Presna Slot Thing fra Ametysthuset. Det var en helt fantastisk oplevelse, og jeg kan bestemt anbefale det til alle, der vil gøre noget godt for sig selv. Ud over healingen har jeg fået nogle ting jeg skal arbejde med, og jeg kan næsten ikke vente, til jeg når i mål. Jeg føler mig glad, opløftet og taknemmelig. Tusind tak Åse. Du er et helt fantastisk menneske med nogle helt specielle og vidunderlige evner.”

……….

Dyrehealing: Han er mere smidig og balancen er bedre – det er ikke sidste gang, vi prøver dette

“Tak er slet ikke beskrivende for hvad det har givet og sat i gang. Du beskriver, at du har healet S over hele kroppen, det har jeg tydeligt bemærket i hverdagen. Han er blevet synligt mere smidig, det giver sig udtryk i, at han kan dreje sit hoved meget længere tilbage langs begge sider. Hans balance er også blevet bedre, det mærker jeg tydeligt, når jeg er ude at ride. Han virker meget fri i bevægelserne. Han er blevet mere fræk på den fede måde. Det er ikke sidste gang, vi har prøvet dette.”

– Tilbagemelding fra ejer efter telepati med hest

……….

Din hjælp er uvurderlig – jeg bliver altid lettere, mere afklaret og klogere på mig selv

“Tak – kære Åse- for din måde at behandle og undervise mig på. Jeg bliver altid lettere, mere afklaret og klogere på mig selv, når jeg har været hos dig. Din hjælp er uvurderlig. Tak fordi du møder mig respektfuldt, indsigtsfuldt, tålmodigt og kærligt. Tak for din dedikation og kærlighed til dit arbejde, som vi andre har stor glæde af.”

Kærlig hilsen M

……….

Du har i den grad hjulpet mig!

“Tusind tak for idag! Sikke et arbejde, -på mange planer. Du har i den grad hjulpet mig med at finde og komme igang og fortsætte med mit livsformål. Tak for det!”

Knus fra S.S.

……….

Det var en stor gave, jeg fik hos dig – der er stor fred og navlestrengene er væk 

“Kære Åse. Jeg er meget taknemmelig for det jeg fik på min rejse ind til mit hjerterum, som du guidede mig ind i sammen med alle vores hjælpere. Det er ret fantastisk, for jeg kan lynhurtigt gå ind i min gyldne sal, og der er stor fred og navlestrengene er væk. Det var en stor gave jeg fik hos dig. Stor, stor tak til dig, Åse”

Åse hjalp mig igennem Epstein Barr

“Ja jeg er SÅ enig! Sidste år hjalp Åse mig i 6 mdr. igennem Epstein Barr og dens forunderlige verden, hvor det for mig handlede om at blive mere kærlig overfor mig selv, så jeg er EBV og Åse dybt taknemlig. Åses nærvær og kærlige måde at være på og hjælpe mig igennem sidder dybt i min sjæl”

Pia

……….

Dit arbejde er uvurderligt

“Tusind tak for alt det du giver mig. Det er umuligt at ansætte værdien af dit arbejde, for det er uvurderligt.”

M.

……….

Allerede dagen efter var min livsenergi godt på vej

“Kære Åse. Jeg vil gerne sige dig tak for din hjælp i sidste måned. Allerede dagen efter var min livsenergi godt på vej. Jeg sprudler stadig af liv og tænker på dig med taknemmelighed og takker for dine gaver, som jeg har nydt godt af. Mange tak for hjælpen.”

Kærlig hilsen A.V.

……….

For filan, alt det din lydhealing satte gang i – det var ikke så lidt!

“Kære Åse. Jeg har ikke fået fortalt dig hvad lydhealingen satte gang i. Og det var ikke så lidt, så det synes jeg du skal høre. Efter healingen trådte min spirituelle side frem, som havde været væk i mange måneder. Allerede samme aften gik jeg ind i mit hjerterum (som jeg heller ikke havde besøgt i mange måneder). Jeg bad om at få vist mine hjælpere og jeg mødte ikke mindre end 6. Her i blandt en Frieserhingst, en drage og en ulv. De præsenterede sig og fortalte mig deres navne.
Herefter besluttede jeg at meditere fast en gang om dagen. Og det har jeg holdt! Det er aldrig lykkedes mig før, at holde sådan en meditationspraksis 🙂
Ydermere blev jeg pludselig tilskyndet til at læse (hvad jeg heller ikke har kunne i mange måneder, faktisk flere år).
Jeg kastede mig over Harry Potter fordi der var blevet vækket en eventyrlig side i mig (som også havde været væk i mange år). Derefter Ringenes Herre. Sidstnævnte blev for tung og kedelig for mig. MEN den gav mig en tilskyndelse til at gå i gang med at skrive en roman.
Så det gik jeg igang med. Jeg har et plot, karakterer, små sideplot, scener og navne på karaktererne. Nu har jeg fået skrevet tre kapitler og er kommet med i en online skriveskole.
For filan alt det din healing medførte! Det synes jeg du skulle vide.
Mig og min veninde glæder os til på onsdag.
Stort kram <3″

– Dette var en lydhealing via Skype 🙂

……….

Det rykker virkelig i positiv retning

“Kære Åse. Tusind tak for en rigtig dejlig behandling. Det rykker virkelig i positiv retning, og det gør det jo altid efter din behandling. Du er i den grad med til at oplyse min vej. Jeg er dybt taknemlig over, at jeg har mødt dig.”

Den varmeste tak fra L

……….

Et stort mirakel i mit liv

“Kære Åse. Tak for i dag. Et stort mirakel i mit liv. Jeg ved at jeg nok skal komme videre. Og at alt er såre godt. Tak, kære Åse”

Knus H

……….

Hvor er det skønt at kunne udtrykke sig frit

“Kurset ”At holde balancen på Moder Jord” har for mig betydet en kontakt med og et møde med mig selv på en meget hensynsfuld og nænsom måde. Jeg har mødt naturen og energier med stort nærvær i den smukke skov og efterfølgende givet udtryk for dette møde gennem maleri. Jeg har på den måde rørt ved og bevæget blokeringer i mig, alt sammen med en naturlighed og blidhed, hvilket er af væsentlig betydning for et sensitivt menneske som mig. Jeg oplevede kurset som et klart budskab til mig om, hvor vigtigt det er at mærke og forstå betydningen af selve processen i alt det, vi foretager os. Og netop i dette flow, blomstrer kreativiteten – her blomstrer vi! Hvor er det skønt at kunne udtrykke sig frit. Jeg har stor glæde af at betragte mit billede, som stadig bringer nye udtryk til mig. Jeg overraskes over, at jeg har kunnet skabe dette billede blot ved at give slip på kontrollen og tanken på resultatet og uden overhovedet at have malet før. En veninde sagde til mig efter at have set billedet: ”Tak, nu forstår jeg, hvad kunst går ud på. Jeg kan se bevægelse i billedet og kan mærke, at der er lagt energi i.” Og jeg vil sige: Tak, Åse, for en fantastisk oplevelse.”

Deltager i meditativ skovtur og maleterapi

……….

Healingsarbejde på Skejby Sygehus

“Jeg besøgte en meget syg patient, der var tilkoblet forskellige overvågningsskærme. En sygeplejerske sad bag en rude og holdt øje med skærme og patient. Jeg vidste, at jeg skulle give healing som “livreddende førstehjælp” til patienten. Jeg lavede lydhealing og energi-afbalancering. Da jeg var færdig, kom sygeplejersken ind og spurgte, hvad jeg havde lavet. Mens jeg healede, kunne hun se stor forskel på skærmene, hvor flere tal kom ned på normalt leje. Spændende! Og dejligt at sygeplejersken fortalte mig, hvad hun havde observeret.
Patienten har det godt!”

– Jeg, Åse Slot Thing, oplevede dette på Skejby Sygehus

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os