Udtalelser

Kære Åse. Jeg har ikke fået fortalt dig hvad lydhealingen satte gang i. Og det var ikke så lidt, så det synes jeg du skal høre. Efter healingen trådte min spirituelle side frem, som havde været væk i mange måneder. Allerede samme aften gik jeg ind i mit hjerterum (som jeg heller ikke havde besøgt i mange måneder). Jeg bad om at få vist mine hjælpere og jeg mødte ikke mindre end 6. Her i blandt en Frieserhingst, en drage og en ulv. De præsenterede sig og fortalte mig deres navne.
Herefter besluttede jeg at meditere fast en gang om dagen. Og det har jeg holdt! Det er aldrig lykkedes mig før, at holde sådan en meditationspraksis 🙂
Ydermere blev jeg pludselig tilskyndet til at læse (hvad jeg heller ikke har kunne i mange måneder, faktisk flere år).
Jeg kastede mig over Harry Potter fordi der var blevet vækket en eventyrlig side i mig (som også havde været væk i mange år). Derefter Ringenes Herre. Sidstnævnte blev for tung og kedelig for mig. MEN den gav mig en tilskyndelse til at gå i gang med at skrive en roman.
Så det gik jeg igang med. Jeg har et plot, karakterer, små sideplot, scener og navne på karaktererne. Nu har jeg fået skrevet tre kapitler og er kommet med i en online skriveskole.
For filan alt det din healing medførte! Det synes jeg du skulle vide.
Mig og min veninde glæder os til på onsdag.
Stort kram <3

Dette var en lydhealing via Skype 🙂

Jeg har oplevet noget helt fantastisk i dag… Noget der var rigtig godt for mig. Noget jeg aldrig har prøvet før. Det var meget spændende, intenst og tankevækkende. Jeg har fået healing af Åse Presna Slot Thing fra Ametysthuset. Det var en helt fantastisk oplevelse, og jeg kan bestemt anbefale det til alle, der vil gøre noget godt for sig selv. Ud over healingen har jeg fået nogle ting jeg skal arbejde med, og jeg kan næsten ikke vente, til jeg når i mål. Jeg føler mig glad, opløftet og taknemmelig. Tusind tak Åse. Du er et helt fantastisk menneske med nogle helt specielle og vidunderlige evner.

Klient fra facebook

Tak -kære Åse- for din måde at behandle og undervise mig på. Jeg bliver altid lettere, mere afklaret og klogere på mig selv, når jeg har været hos dig. Din hjælp er uvurderlig. Tak fordi du møder mig respektfuldt, indsigtsfuldt, tålmodigt og kærligt. Tak for din dedikation og kærlighed til dit arbejde, som vi andre har stor glæde af.

Kærlig hilsen M

Kære Åse. Tak for i dag. Et stort mirakel i mit liv. Jeg ved at jeg nok skal komme videre. Og at alt er såre godt. Tak, kære Åse

Knus H

Tusind tak for idag! Sikke et arbejde, -på mange planer. Du har i den grad hjulpet mig med at finde og komme igang og fortsætte med mit livsformål. Tak for det!

Knus fra S.S.

Kære Åse. Jeg vil gerne sige dig tak for din hjælp i sidste måned. Allerede dagen efter var min livsenergi godt på vej. Jeg sprudler stadig af liv og tænker på dig med taknemmelighed og takker for dine gaver, som jeg har nydt godt af. Mange tak for hjælpen.

Kærlig hilsen A.V.

Tusind tak for alt det du giver mig. Det er umuligt at ansætte værdien af dit arbejde, for det er uvurderligt.

M.

Kære Åse. Tusind tak for en rigtig dejlig behandling. Det rykker virkelig i positiv retning, og det gør det jo altid efter din behandling. Du er i den grad med til at oplyse min vej. Jeg er dybt taknemlig over, at jeg har mødt dig.

Den varmeste tak fra L

Tak er slet ikke beskrivende for hvad det har givet og sat i gang. Du beskriver, at du har healet S over hele kroppen, det har jeg tydeligt bemærket i hverdagen. Han er blevet synligt mere smidig, det giver sig udtryk i, at han kan dreje sit hoved meget længere tilbage langs begge sider. Hans balance er også blevet bedre, det mærker jeg tydeligt, når jeg er ude at ride. Han virker meget fri i bevægelserne. Han er blevet mere fræk på den fede måde. Det er ikke sidste gang, vi har prøvet dette.

Telepati med dyr, ejer

Kurset ”At holde balancen på Moder Jord” har for mig betydet en kontakt med og et møde med mig selv på en meget hensynsfuld og nænsom måde. Jeg har mødt naturen og energier med stort nærvær i den smukke skov og efterfølgende givet udtryk for dette møde gennem maleri. Jeg har på den måde rørt ved og bevæget blokeringer i mig, alt sammen med en naturlighed og blidhed, hvilket er af væsentlig betydning for et sensitivt menneske som mig. Jeg oplevede kurset som et klart budskab til mig om, hvor vigtigt det er at mærke og forstå betydningen af selve processen i alt det, vi foretager os. Og netop i dette flow, blomstrer kreativiteten – her blomstrer vi! Hvor er det skønt at kunne udtrykke sig frit. Jeg har stor glæde af at betragte mit billede, som stadig bringer nye udtryk til mig. Jeg overraskes over, at jeg har kunnet skabe dette billede blot ved at give slip på kontrollen og tanken på resultatet og uden overhovedet at have malet før. En veninde sagde til mig efter at have set billedet: ”Tak, nu forstår jeg, hvad kunst går ud på. Jeg kan se bevægelse i billedet og kan mærke, at der er lagt energi i.” Og jeg vil sige: ”Tak, Åse, for en fantastisk oplevelse”.

Deltager i Meditativ skovtur og maleterapi

Kære Åse. Jeg er meget taknemmelig for det jeg fik på min rejse ind til mit hjerterum, som du guidede mig ind i sammen med alle vores hjælpere. Det er ret fantastisk, for jeg kan lynhurtigt gå ind i min gyldne sal, og der er stor fred og navlestrengene er væk. Det var en stor gave jeg fik hos dig.

Stor, stor tak til dig, Åse

Jeg besøgte en meget syg patient, der var tilkoblet forskellige overvågningsskærme. En sygeplejerske sad bag en rude og holdt øje med skærme og patient. Jeg vidste, at jeg skulle give healing som “livreddende førstehjælp” til patienten. Jeg lavede lydhealing og energi-afbalancering. Da jeg var færdig, kom sygeplejersken ind og spurgte, hvad jeg havde lavet. Mens jeg healede, kunne hun se stor forskel på skærmene, hvor flere tal kom ned på normalt leje. -spændende, og dejligt at sygeplejersken fortalte mig, hvad hun havde observeret. -og patienten har det godt!

Jeg, Åse Slot Thing oplevede flg. på Skejby Sygehus

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os